Programi prilagojeni šolam, ki želijo svojim učencem/dijakom omogočiti možnost spoznavanja skritega podvodnega sveta, ki prekriva več kot 70 % Zemljinega površja in na ta način ponuditi še eno možnost za kreativno udejstvovanje in bivanja v naravi v prostem času.

Tečaji so prilagojeni posamezni šoli oz. urniku na šoli. Za program se bomo skupaj dogovorili na prvem srečanju, ko vam tudi pobliže predstavimo vse možnosti. Ob prijavi najmanj 5-ih udeležencev lahko teoretični del tečajev izvajamo na vaši šoli, kar je za učence / dijake in starše občutno lažje. Nekatere programe lahko v celoti izvedemo na vaši šoli ter v najbližjem bazenu (poskusni potop). Praktični del tečajev poteka v Piranu v našem potapljaškem centru na Punti. Na vašo željo lahko tečaje v celoti izvedemo v Piranu. Tudi s takim načinom dela imamo zelo pozitivne izkušnje. Naš program je lahko del ustaljenih šolskih programov kot so:

  • športni dan,
  • šola v naravi,
  • obvezne izbirne vsebine.

Za šole izvajamo programe:

Za programe, ki to predvidevajo, udeleženci pridobijo mednarodno veljavno PADI izkaznico oziroma diplomo. Sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo ponudbo.