Družinski team building
Potapljanje je veščina dostopna vsakomur. Posamezniku odpira vrata v drugačen, v veliki meri neokrnjen svet. Tudi druženje ob potapljanju je specifično. Gre namreč za dejavnost, ki od posameznika zahteva veliko mero razumevanja drugačnosti, kooperativnosti in timskega dela. Naučiti se moramo dobrega planiranja in natančne izvedbe plana v okviru skupine. Pod gladino je namreč komunikacija precej otežana in omejena le na vnaprej dogovorjene znake. Uspešen potop je v veliki meri odvisen od natančne izvedbe plana.

Zaradi naštetega, ponujajo kvalitetno izvedeni potapljaški tečaji priložnost za gradnjo medsebojnih odnosov ob skupni dejavnosti, kjer je sodelovanje in medsebojno razumevanje predpogoj za doseganje cilja.

Za družine, ki so osnovni gradnik družbe, predstavljajo skupne potapljaške aktivnosti poleg omenjenega, tudi priložnost za skupno aktivno preživljanje prostega časa. Na inštitutu organiziramo družinske tečaje, katerih prednost je v tem, da teoretični del tečajev lahko inštruktor izvede na domu in tako olajša družinsko časovno koordinacijo. Potapljaške tečaje lahko opravljajo otroci od dopolnjenega 10-ega leta starost naprej. Za izvedbo družinske šole potapljanja so potrebni najmanj 3-je udeleženci. Praktični del tečaja opravljamo v Piranu med vikendom. Pri terminih izvedbe družinske šole potapljanja se prilagajamo vašim željam. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo.