Spoznavanje podvodnega sveta v družbi sodelavcev ponuja zares enkratno priložnost tudi za medsebojno spoznavanje in razumevanje drugačnosti. Potapljanje zahteva tesno sodelovanje vseh posameznikov v skupini. Pomembno je sodelovanje vsakega posameznika od začetka, ko planiramo natančen potek potopa, do konca potopa, ko ob pijači izmenjamo izkušnje. Potapljanje nam ponuja tudi edinstveno priložnost spoznati pomen komunikacije in dobre priprave projektov. Komunikacija pod gladino je namreč težja kot na površini in je v precejšnji meri odvisna od dobre priprave potopa. Skratka, imate priložnost spoznati tako novo okolje kakor tudi sebe in svoje sodelavce v malo drugačnih okoliščinah.

Za podjetja ponujamo team building program, ki lahko vključuje poskusni potop ali začetni potapljaški tečaj. Programe izvajajo certificirani PADI inštruktorji (PADI Open Water Scuba Instructor) v prijetnem piranskem okolju, ki vse leto ponuja veliko sonca in kulinaričnih užitkov ob zaključku vznemirljivega potapljaškega dneva.


Poskusni potop

Za poskusni potop boste potrebovali približno 4 ure. Namen programa PADI Discover Scuba Diving (DSD)  je popeljati ljudi, ki se še nikoli niso potapljali, v podvodni svet na varen in zabaven način. Program predstavi podvodno dejavnost na prijeten in vznemirljiv način ter posamezniku omogoči objektivno presojo vezano na potapljanje z avtonomno potapljaško opremo.

Spoznavni potop vključuje:

  • teoretične osnove potapljanja,
  • praktične vaje v nizki vodi v morju ali bazenu,
  • potop v morju v Piranu,
  • uporabo potapljaškega centra v Piranu in izposojo celotne potapljaške opreme.

Začetni potapljaški tečaj

Začetni potapljaški tečaj je namenjen daljšemu druženju ožjih timov. Program traja od četrtka popoldan do nedelje zvečer. V tem času se boste naučili samostojnega potapljanja. Pridobili boste PADI OWD (Open Water Diver) licenco, veljavno po vsem svetu, saj gre za največjo šolo potapljanja na svetu. Licenca vam omogoča samostojno potapljanje do globine 18 metrov.

Programe izvajamo tekom celega leta in jih seveda vedno prilagodimo vašim željam in pričakovanjem.
Pokličite nas in si privoščite nepozabno izkušnjo.